Adakah Tayar Kereta Anda Selamat?

“Kak, tayar akak tu ! Macam ada yang tak kena. Jangan drive! Terus pi Kedai Tayar. “Berderau jugak bila di tegur macam tu. Sis ni sejenis yang tak pandang tayar pun bila nak masuk kereta. Kami baru je habis event di The Venue, Shah Alam masa tu. Penat sangat. Rasa macam nak terus balik rumah. “Jangan risau Kak. Tempat Servis kat sana tu kawan saya punya. Akak terus gi sana ye. Jangan drive. Bahaya. “Rupanya tayar kereta bocor…dah few days rasa macam ‘something is not right’ bila drive. Tapi tak tau apa.

Ya Allah. Cuba bayangkan kalau Tuan Ahmad Redzuan Tahir dari Tyre Valet tak tegur. Apa nak jadi tak tahulah . Dia memang pakar la. Sekilas tayar di pandang…sudah tahu ok ke tak. Sis rasa ramai wanita yang macam Sis . Pandai drive dan isi minyak je. Tu pun kadang- kadang Mat Bangla yang tolong isikan minyak. Nak tau lebih lanjut tentang tayar?

Adakah Tayar Kereta Anda Selamat?

Klik link dibawah untuk dapatkan paparan penuh tips yang boleh dilakukkan untuk memastikan tayar kereta anda selamat dari pakar kami.